Wordt ook donateur van de Heemkunde Albergen/Harbrinkhoek. Als donateur krijgt u voor maar € 7,50 per jaar (of € 10,- per jaar i.g.v. toezending per post) twee keer per jaar ons infoblad de Oale Maarke, toegang tot ons uitgebreide archief in de Heemkamer, een donateursavond, hulp bij stamboomonderzoek, een fietstocht met een kop koffie door ons mooie Twente en natuurlijk kunt u dan ook onze overige activiteiten (bijv. tentoonstellingen) bezoeken. Het belangrijkste is dat u met het donateurschap de Heemkunde ondersteunt die de geschiedenis van de dorpen Albergen en Harbrinkhoek bestudeert en vastlegt.

Heeft u thuis nog waardevol materiaal in de vorm van bijv. oude foto’s, krantenartikelen, dagboeken, oude bidprentjes of overig informatief materiaal dan kunt u hiervan door de Heemkunde een afdruk laten maken voor het archief. Voor vragen of ideeën kunt u altijd bij één van onze leden terecht. Een overzicht van namen vindt u onder het menu Bestuur.

U kunt de Heemkunde ook helpen door uw buurman, buurvrouw of familielid donateur te maken van de Heemkunde. Stuur de informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Heemkunde Albergen/Harbrinkhoek,  Hobergenstraat 26, 7665 AJ  Albergen.